Erasmus+ İngilizce Yeterlik Sınav Bilgisi ve Tarih Güncellemesi Hakkında

21-25 Ekim 2024 tarihleri için planan FSMEPT Erasmus I'in tarihi güncellenmiş olup ilgili sınav 18 Ekim 2024 tarihinde düzenlenecektir.

Erasmus+ KA131 Internship4all Konsorsiyumu kapsamında öğrenci staj hareketliliği ilanına başvuruda bulunacak öğrencilerimizin sınava başvuruda bulunmaları gerekmektedir.
İlgili ilan için Uluslararası Programlar Koordinatörlüğü internet sayfasında bulunan duyuruların takip edilmesi rica olunur.

Detaylı Bilgi İçin

Güncelleme (10.10.2024): 03.09.2024 – 10.10.2024 tarihleri arasında başvuruları kabul edilen Uluslararası Değişim Programı ilanına başvuruda bulunan öğrencilerimizin ilgili sınava katılımları gerekmektedir.

Not: Uluslararası Değişim Programı ile Erasmus+ öğrenci staj hareketliliği ilanlarına başvuruda bulunacak öğrencilerden sınav ücreti talep edilmemektedir.