FSMVÜ | Internship4all Erasmus Staj Hareketliliği Yerleştirme Duyurusu Hk
Internship4all Erasmus+ Staj Hareketliliği Yerleştirme Duyurusu Hk.

2020 Proje dönemi Internship4all Erasmus+ Staj Hareketliliği nihai yerleştirme sonuçları PDF dosyasında yer almaktadır.

Lütfen aşağıda bahsi geçen bilgilere dikkat ediniz:

15 Aralık 2021: Seçim Sonuçlarına itiraz için dilekçelerin erasmus@fsm.edu.tr adresine iletilmesi.

31 Ocak 2022: Erasmus öğrencilerinin kurum değişikliği dilekçelerini erasmus@fsm.edu.tr adresine iletmesi için son tarih.

31 Ocak 2022: Vazgeçmek isteyen öğrencilerin feragat dilekçelerini erasmus@fsm.edu.tr adresine iletmesi için son tarih.

* Asil öğrencinin feragat etmesi durumunda fakültede puanı en yüksek olan öğrenci yerleştirilir.

** 31.01.2022 Tarihine kadar Erasmus staj konsorsiyum kabul mektuplarını sisteme yüklemeyen öğrencilerin hareketlilik hakkı ilgili tarihten sonra iptal edilecektir.