FSMVÜ | Uluslararası Değişim Programı Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Duyurusu Hakkında

2020- 2021 Akademik Yılı Güz Dönemi (Bahar Dönemine Aktarım)  Uluslararası Değişim Programı nihai yerleştirme sonuçları PDF dosyasında yer almaktadır.

Not: COVID-19 tedbirleri kapsamında 2020-2021 Akademik yılı güz dönemi Uluslararası Değişim Programı Öğrenci Öğrenim hareketliliği kapsamında yurt dışına öğrenim maksadıyla gidecek öğrencilerin hareketliliklerinin 9 Temmuz 2020 tarihli ve 166 numaralı Senato Kararına istinaden ertelenmesine ve bahar döneminde başlatılmasına karar verilmiştir.

ULUSLARARASI DEĞİŞİM PROGRAMLARI KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ